Bezpečnost
Řízení hesla a ochrana profilu
Destruktor
1. Nabídka nastavení nouzového hesla. Můžete zde nastavit speciální heslo pro nouzové situace heslo pod tlakem.
2. Destruktor. Po nastavení sebezničení prostřednictvím tohoto bodu můžete zadat heslo na stránce oprávnění. Po zadání takového destrukčního hesla program automaticky, úplně a fyzicky zničí profil spolu se všemi kontakty, chaty a dalšími lokálními daty. Pak se otevře nový prázdný profil se stejným jménem a jeho hlavním heslem se stane destrukční heslo. Zničené údaje lze obnovit pouze z předem vytvořené záložní kopie. Pokud nejsou kopie, data budou navždy ztracena bez možnosti obnovy, včetně použití speciálních prostředků.
Změna hesla
3–5. Pole pro změnu hesla. V pole 3 zadajte současný heslo, v pole 4 nový heslo a v pole 5 nové heslo znovu.
6. Změnit heslo. Poté, co vyplníte pole, stiskněte toto tlačítko. Heslo bude změněno a databáze bude přešifrována novým heslem. Operace může trvat nějaký čas, zvláště pokud je v profilu spousta chatů a vložených souborů.
7. Offline doručení. Je nastaven a umožňuje ostatním uživatelům posílat vám zprávy, když nejste online. Odložené zprávy přicházejí, až se vrátíte na síť. Jsou šifrovány pomocí čtyř klíčů a jsou u jiných uzlů uloženy pouze v šifrovaném formě, takže je bez vašich klíčových kódů nemožné odšifrovat. Použití této funkce je bezpečné, ale pokud chcete, můžete ji vypnout.
Zálohování
8–9. Automatické přijímání příchozích souborů. Tyto přepínače umožňují přijímat vstupní soubory bez dalšího potvrzení: bod 8 se vztahuje na fotografie, videa a hudbu, bod 9 k ostatním souborům. Pokud je přepínač vypnutý, každý příslušný vstupní soubor musí být potvrzen samostatně.
10. Pouze ID. Klepnutí na tento řádek vytvoří záložní kopii profilu bez kontaktů a chatů. Pro zachování je třeba zadat samostatný heslo rezervní kopie ne profilový heslo.
11. ID + Kontakty. Kliknutí na tento řádek vytvoří záložní kopii profilu všech kontaktů, ale bez chatů. Pro zachování je třeba zadat samostatný heslo rezervní kopie ne profilový heslo.
12. Úplná. Kliknutí na tento řádek vytváří kompletní zálohu profilu se všemi kontakty, chaty a vloženými soubory. Operace může trvat dlouho. Nastavení proxy do zálohové kopie není možné převést. Pro zachování je třeba zadat samostatný heslo rezervní kopie ne profilový heslo.
13. Obnovení zálohy. Vyberte si dříve uložený soubor, uveďte způsob obnovy jako doplňkové nebo jako základní zařízení a zadajte heslo záložní kopie. Po obnovení profilu budete přesměrováni do přihlašovací obrazovka.